Népszerű eladások

Új termékek

Látogassa meg akciós targonca gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson targonca gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Seha, Özka , Mitas és BKT termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos targonca gumi targoncákhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron targonca gumi termékeket targoncákhoz hatalmas kedvezménnyel.

Targonca gumi Nincs termék ebben a kategóriában

Targonca gumi

Hogyan válasszuk ki a megfelelő targonca gumit?

Tömör targonca gumi vs. fúvott targonca gumi

A targonca abroncsok lehetnek tömör vagy fúvott abroncsok. Létezik ezek között nyomot nem hagyó és antisztatikus, sima és ajakos, vagy acélpántos, pneumatikus és habbal kitöltött, minta nélküli és terepes gumi, stb.

Ezek közül a szilárd, tömör gumiabroncsok alkalmasak az élelmiszerek, elektronikai cikkek, gyógyszerek szállítására, mert ezek esetében a környezetvédelmi és egészségügyi feltételek szigorúbbak. A színek általában a fehér, szürke, zöld, sárga, stb. amelyek közelebb állnak az egyes iparágak talajszínéhez.

A targoncához illő gumiabroncs kiválasztásakor a fúvott vagy a tömör abroncs a megfelelőbb? Annak felmérésekor, hogy melyik az Ön számára ideális gumi, figyelembe kell venni a két gumiabroncs közötti jelentős különbségeket.

A megfelelő abroncs kiválasztása befolyásolhatja a targonca működését és biztonságát.
A legtöbb targoncát kifejezetten bizonyos gumiabroncsokra fejlesztettek ki, míg a gumiabroncsokat sajátos alkalmazásokhoz vagy ipari célokra terveztek.

Fúvott targonca gumi

A fúvott targonca gumik hasonlóak az autó- vagy teherautó gumikhoz, nagy teljesítményt nyújtanak és sokoldalúak. Ezek a fúvott abroncsok erősen tapadnak földúton, durva terepen és népszerűek építkezési telepeken, gazdaságokban, kültéri raktárakban. Két típusú pneumatikus gumiabroncs létezik: vákuum tömlő nélküli gumiabroncsok és a belső cső szeleppel rendelkező abroncsok.

Tömör targonca gumik

A tömör gumiabroncs tömör gumiból készül és a fémcsík körül van rögzítve. Ezek gyártása költséges, ám könnyen karbantartható, a tömör gumiabroncsok tapadása különbözik a pneumatikus abroncsokétól, különösen a szabadban. A tömör gumik sima felületeken vagy durvább felületű utakon használhatók, például acélgyárakban. Kisebb terekben is könnyen lehet mozogni vele, mivel korlátozza a forgástengelyt.

Gyakori tévedések

Elmozdul a gumi a felnin - ez azt jelenti, hogy rossz minőségű az abroncs vagy helytelenül lett felszerelve. Rosszabb esetben felni cserére is szükség lehet.

Kirepedezhet a targonca gumiabroncsok oldalsó felülete, ami leggyakrabban gyártmányhibát jelez.
Ha kihasad a gumi, a fúvottat ki kell cserélni, míg a tömörnél még szóba jöhet a szakértői segítség.

Látványosan kopik a hátsó gumi, ez lehet a futómű problémája. Ilyenkor először javítani kell, utána pedig gumit cserélni. Stb.

A gumi kiválasztása

A targonca vásárlása előtt mindenekelőtt arról kell meggyőződni, hogy egy pneumatikus gumiabroncsú targonca vagy szilárd, tömör abroncsú targonca felel meg az elvárásaidnak. Döntsd el, milyen körülmények között fogod használni a targoncádat. Vedd figyelembe képességeit, sokoldalúságát. Ezek után mérlegeld a térkorlátozást és alkalmazásokat. Külső vagy belső használatra szánod, esetleg mindkettőre? Sík vagy egyenetlen talajon fogod használni? Vedd figyelembe, hogy a legtöbb targonca speciális abroncsokat igényel, ezért érdemes alaposan utánanézni a dolognak vásárlás előtt.

Legfrisebb Híreink

A hasznongépjármű gumi vásárlás trükkjei. 2021-11-06

Egy haszongépjármű esetén a megfelelő gumiabroncs választás kardinális kérdés. az autók megfelelő műszaki állapota

Kisteher gumi méretek - Melyikre van szükségem? 2021-02-01

A kisteher járművekre általában 17,5-ös, 19,5-ös valamint 22,5-ös átmérőjű gumikat gyártanak. A kisteher gépjárművekre

AkciosGumi.hu a traktor gumi specialista 2020-12-29

A megfelelő mezőgazdasági gumik kiválasztásával sok pénzt takaríthat meg! A traktor gumi k vásárlás előtt meg kell