Szűrő

Gyártó
Átmérő
Magasság
Szélesség

Népszerű eladások

Új termékek

Látogassa meg akciós téli kisteherautó gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson téli kisteherautó gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Barum, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, GT Radial, Hankook, Kingstar, Michelin és Yokohama termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos téli gumi kisteherautóhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron téi gumi termékeket kisteherautóhoz hatalmas kedvezménnyel.

Kisteher téli gumi 1331 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 30 / 1331
Mutat 1 - 30 / 1331

Téli gumi kisteherautó számára

Miért ajánlott téli gumiabroncsot felszerelni a kisteherautóra?

A könnyű haszongépjárművekre szerelt téli gumit +7 C fok alatt használják. Kiváló teljesítményt nyújtanak száraz, nedves, jéggel vagy hóval borított utakon. A megfelelő grafikus jelölés vagy az oldalsó falon feltüntetett "Tél/Winter" felirat jelzi, hogy ez egy téli abroncs.

A könnyű haszongépjárművek számára gyártott gumik legfőbb sajátosságai:

Különleges kaucsukból készült. A haszonjárművek téli gumiabroncsainak gyártásához puha és erős kaucsukot használnak. Különleges tulajdonságai közé tartozik, hogy képes megőrizni rugalmasságát alacsony hőmérsékleten és kiváló tapadást biztosít havas és jeges utakon.
A szilícium-adalékanyagok lehetővé teszik a féktávolság jelentős csökkentését a nedves utakon.

A futófelület optimális modellje. A könnyű haszongépjárművek téli gumiabroncsai a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

- Széles hornyok. Ezek elősegítik a nedvesség és a sár azonnali eltávolítását az érintkező felületről, csökkentve ezzel az aquaplanning (vízen siklás) jelenséget.

- A futófelület kiemelkedő sajátossága, hogy oldalirányú árkok tagolják mintablokkokra és ez megkönnyíti a tapadást hóval borított utakon.

- Az érintkező élek száma. Javítja a kisteherautó téli abroncsainak dinamikus sajátosságait, és csökkenti a féktávolságot a befagyott utakon.

- A futófelületen található keresztirányú réseknek köszönhetően erőteljes a tapadási képességük. Ezeknek hála, szintén kiváló a tapadás és stabilitás hóval borított utakon.

- Különleges futófelület. A kisteherautók téli abroncsainak futófelülete különleges módon van megtervezve. Biztosítják a hosszanti tapadást, csökkentik a futófelület deformációjának lehetőségét, és minimalizálják a féktávolságot nedves utakon. A cikk-cakk mintázatú barázdák nagyon hatékonyak jéggel fedett utakon.

- Erőteljes szerkezet. A teherautók abroncsainak erős burkolata és a vállrész merev blokkjai növelik a jármű stabilitását forduláskor, jobb tapadást eredményeznek aszfaltos utakon. A többrétegű öv megvédi az abroncsot a sérülésektől. A központi futófelület szélei kiváló stabilitást biztosítanak a járműnek.

- Tüskés felület. Számos gumigyártó döntött a szegecsekkel ellátott téli gumik gyártása mellett, hiszen ezek rendkívüli módon védenek a havas és jeges utakon. Elsősorban olyan helyeken használják őket, ahol a téli hőmérséklet ritkán emelkedik 0 C fok fölé.

Hogyan válasszunk téli gumit a kisteherautónk számára?

A kiváló minőségű téli gumiabroncsok kiválasztásához érdemes szem előtt tartani néhány javaslatot:

- Vegye figyelembe a gumik maximális terhelhetőségi mutatóját. Ennek a mutatónak a meghaladása nemcsak a gumi korai kopását helyezi kilátásba, hanem a forgalom összes résztvevőjére nézve veszélyt jelenthet.

- Kövesse a jármű műszaki dokumentációjában meghatározott javallatokat. Ha például az abroncsok szabványos méreteit nem igazítják a jármű paramétereihez, az korai szakadást okozhat.

- Válassza ki a kívánt autógumi mintázatot.

Legfrisebb Híreink

A hasznongépjármű gumi vásárlás trükkjei. 2021-11-06

Egy haszongépjármű esetén a megfelelő gumiabroncs választás kardinális kérdés. az autók megfelelő műszaki állapota

Kisteher gumi méretek - Melyikre van szükségem? 2021-02-01

A kisteher járművekre általában 17,5-ös, 19,5-ös valamint 22,5-ös átmérőjű gumikat gyártanak. A kisteher gépjárművekre

AkciosGumi.hu a traktor gumi specialista 2020-12-29

A megfelelő mezőgazdasági gumik kiválasztásával sok pénzt takaríthat meg! A traktor gumi k vásárlás előtt meg kell