Népszerű eladások

Új termékek

Látogassa meg akciós ATV és Quad gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson ATV és Quad termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Maxxis , Kenda és Carlisle termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos ATV gumi ATV járművökhöz, valamint Quad gumi Quadokhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron ATV gumi termékeket ATV járművökhöz, valamint Quad gumi termékeket Quad járművökhöz hatalmas kedvezménnyel.

ATV, Quad gumi Nincs termék ebben a kategóriában

ATV, Quad gumi

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gumit az ATV-hez?

A quadok alacsony nyomású, gumikon gördülő, négykerekű járgányok, melyeket motorkerékpár kormánnyal lehet irányítani. Az első ilyen járművet valamikor az 1960-as években építették, majd elég gyorsan népszerűségre tett szert az ATV, amivel korán elkezdtek versenyezni. A három betű az angol All Terrain Vehicle kezdőbetűit rejti, bármilyen terepen használható járművet jelent.

Az ATV-k piacán rengeteg olyan terméket kínálnak, melyek a jármű teljesítményének javítását ígérik. A slip-on kipufogódob a jobb teljesítményért, a rezgéscsillapító gumi a nagyobb kényelem érdekében, és még sorolhatnánk.

Egy új gumiabroncskészlet többet változtat az ATV teljesítményén, mint bármilyen más frissítés. A gumiabroncsok cseréje az első dolog, amit figyelembe kell venni, amikor egy munkához használt ATV-t sport- és szabadidős járművé kívánod változtatni.

Az ATV tulajdonosok elé óriási kínálat tárul, amikor elindulnak megfelelő gumiabroncsot választani járműveikhez. Az ATV gumiabroncsokat folyamatosan korszerűsítik, szinte minden évben új verziók jelennek meg, ezeket gyakran szokták utángyártott gumikkal lecserélni.
Az abroncs tényleges cseréje nem túl bonyolult, ám a megfelelő gumi kiválasztása fejtörést okozhat a jármű kedvelőinek.

Honnan tudod, hogy mikor kell lecserélni a gumiabroncsot?

Először is ha kanyarodáskor úgy érzed, hogy megváltozott a gumiabroncs tapadása és a vonóerő, akkor itt az idő új gumiabroncsok után nézni. A gumiabroncsokat minden utazás előtt és után ellenőrizni kell. Ha a gumi anyaga már nagyon száraz, elszíneződött vagy repedezett, akkor ideje új gumikat beszerezni. Minden használat előtt ellenőrizni kell a gumiabroncsnyomást, mivel a nem megfelelő nyomás rossz kezelhetőséget és gyors kopást eredményez.

A megfelelő gumi kiválasztásának első lépése az, hogy meghatározzuk a terep típusát, ahol az ATV-t használni fogjuk. Általában véve ötféle ATV gumiabroncs létezik: univerzális-, sár-, homok-, motocross-, és off road gumi. Legelterjedtebbek az univerzális abroncsok, melyek a legtöbb felhasználásra alkalmasak. Az "all-purpose" vagy univerzális abroncsok megfelelő tapadást biztosítanak bármilyen útfelületen történő utazáshoz.

Az indiai BKT "OFF HIGHWAY" gumiabroncsairól híres, a márka a mezőgazdasági, ipari jármű, bánya- és földmunkagép, kamion és quad gumik gyártására szakosodott. Termékeinek nagy részét exportálja világszerte. Például a BKT W207 ATV gumiabroncsok rendelkeznek az univerzális kategória legjobb tulajdonságaival, ezért a legjobb választást jelentik a legtöbb felhasználó számára. Bármilyen körülmények közt kiváló teljesítményt nyújt. A speciális futófelület mind közúton, mind terepen maximálisan teljesít.

Mit jelentenek a számok?

Az ATV abroncs oldalára egy kódot nyomtatnak, mely hasonlít a személyautókra nyomtatott kódhoz. Érdemes tisztában lenni a jelentésükkel. Például 25 x 8.00 - 10
Az első szám az abroncs magasságát jelzi, a második szám az abroncs szélességét jelzi, a harmadik szám pedig a kerékátmérőt jelöli, amelyre a gumiabroncs felszerelhető. A megjelenített méretek hüvelyben vannak megadva.

Összegezve, minden ATV járművezetőnek megvan a maga stílusa, szokásai és preferenciái. Egyes gumik nagy tapadással-, mások elképesztő manőverező képességgel, mások jó futásteljesítménnyel vagy alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. Érdemes mindezt megfontolni vásárláskor.

Legfrisebb Híreink

A hasznongépjármű gumi vásárlás trükkjei. 2021-11-06

Egy haszongépjármű esetén a megfelelő gumiabroncs választás kardinális kérdés. az autók megfelelő műszaki állapota

Kisteher gumi méretek - Melyikre van szükségem? 2021-02-01

A kisteher járművekre általában 17,5-ös, 19,5-ös valamint 22,5-ös átmérőjű gumikat gyártanak. A kisteher gépjárművekre

AkciosGumi.hu a traktor gumi specialista 2020-12-29

A megfelelő mezőgazdasági gumik kiválasztásával sok pénzt takaríthat meg! A traktor gumi k vásárlás előtt meg kell