Fizetési és szállítási feltételek

Rendelés feladása:

Érvényes rendelést feladni csak az internetes áruházban - regisztrációt követően - lehetséges melyet e-mailben visszaigazolunk. A rendelést utánvétes fizetéssel tudod kiegyenlíteni.

Megrendelési adatok módosítása:

A megrendeléskor megadott szállítási és számlázási adatok módosítására a feladás után a rendelés ’Feldolgozás folyamatban’ állapotában van lehetőség.

A későbbiekben a szállítási adatok egyeztetése a futárszolgálattal közvetlenül lehetséges a szállítás megkezdésekor, miután az erről szóló értesítést a futárszolgálat megküldte.

Ingyenes személyes átvétel
 
Amennyiben a sárospataki személyes átvételi lehetőségünk mellett döntesz, az általad megvásárolt terméket ingyenes átveheted. Bővebb információk erről a lehetőségről: Ingyenes Személyes átvétel

Szállítás, szállítási díj

A Weboldalon vásárolt termékeket a Magyarország egész területére kiszállítjuk a megrendelés feladásakor megadott címre. A szállítást a GLS vagy a Magyar Posta futárszolgálata teljesíti. A kézbesítés munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan átvételi címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.

Szállítási díjak:

  • Teher, Mezőgazdasági, Munkagép: 3500 Ft/db
  • Személy, Kisteher, Terepjáró: 1300 Ft/db
  • Alufelni: 1300 Ft/db


A kézbesítés várható ideje a rendelés feldásától számítva 2-3 munkanapon belül
. A megrendelésed állapotáról folyamatosan tájékoztatást kaphatsz a ’Saját fiók’ menüpont ’Rendeléseim’ fül alatt.


Futárszolgálat

Csomagjainkat a GLS és a Magyar Posta kézbesíti. Sikeres vásárlás után a futárszolgálati partnerünk direktben keresi meg Önt a megadott elérhetőségek egyikén, és Ők tájákoztatják Önökek a kiszállítás pontos dátumáról.

Sikertelen szállítási próbálkozás esetén a futár értesítést hagy az elérhetőségével. Kérünk, minél előbb vedd fel a kapcsolatot a futárral, vagy a futárszolgálat ügyfélszolgálatával.

Sorozatosan sikertelen kiszállítási próbálkozásnál az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek szerint járunk el.

A megrendelt termékek postai kézbesítése, vagy személyes átvétele nem lehetséges.

Reklamáció, visszavásárlás

Az átvett csomag tartalmát mielőbb ellenőrizd le. Amennyiben eltérést/sérülést tapasztalsz, mihamarabb jelezd ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben meggondoltad magad, az átvételt követően lehetőség van a termék(ek) visszavásárlására. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendelet rendelkezik. Melynek értelmében az átvételtől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől. Elállási jogodat visszavásárlási nyilatkozat kitöltésével és ügyfélszolgálatunkra történő elküldésével tudod jelezni. Kérünk, előzetesen olvasd át az Általános Szerződési Feltételeink ide vonatkozó részét.

A visszaküldéssel kapcsolatos fontos szabályok:

· a termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

· utánvétes postai küldeményeket nem tudunk fogadni. A vételár visszatérítése minden esetben utólag történik.

· csak sértetlen, eredeti állapotban/csomagolású termékeket tudunk visszavásárolni, ezért ne távolítsd el róla a címkéket, ne mosd ki a terméket, ne dobd ki a csomagolást.

· sérült, kopott, láthatóan hordott terméket sajnos nem tudunk visszavásárolni.

· az árú nem rendeltetésszerű használatából adódó károkat a vevő köteles megtéríteni.

Amennyiben az elállás mellett döntesz, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A vételár visszautalása - a törvényi feltételeknek megfelelően - a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül megtörténik.

Kapcsolat, ügyfélszolgálat

Amennyiben további kérdésed lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre az info@akciosgumi.hu elektronikus levélcímen, ill. a +36 70 388 2371 telefonszámon.