Munkagép gumi vásárlási tippek

2

Munkagép gumi vásárlása előtt – amennyiben márkát kíván váltani- mindenképpen tekintse meg a műszaki könyvében leírt ajánlást. A munkagép gumik méretében eltérőek lehetnek az első és hátsó kerekeken, és csaknem 350 féle méretet különböztetünk meg. Pár százalékos eltérés is komoly anyagi kárt és időbeni kiesését jelenthet Önnek. 

Munkagép gumi vásárlásánál kérje ki szakértő kolléga véleményét, és az ajánlásának megfelelő méretű gumit válasszon. 

Munkagép gumiknál fontos szempont lehet a gyártó profiljának ismerete is. A gyártók lokálisan eltérő körülményekre specializálódnak. A vállalkozásának profilja ismeretében a megfelelő gyártó kiválasztása kulcsfontosságú tényező lehet. Az orosz, belorusz, ukrán, észak-európai gumigyártók speciálisan a zord időjárási körülményeknek is ellenálló munkagép gumikat gyártanak, így könnyen megtalálható ezen gyárók kínálatában az Önnek megfelelő munkagép gumi, amennyiben például a téli időszakban nehéz terepen is napi szinten igénybe vannak véve munka gépei. 

Lényeges szempont vásárlásnál az is, hogy tartós, és megbízható, strapabíró munkagép gumit válasszon. A lehető leghosszabb élettartamú gumik garantálják a folyamatos használatot, így a termelést nem akadályozza egy esetleges műszaki leállás. Éppen ezért nem érdemes használt munkagép gumit vásárolnia, kínálatunkban folyamatosan megtalálja az akciós termékeket is, emellett szakértő kollégáink bármikor szíves rendelkezésére állnak, és segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb típust munka gépei számára. 

Amennyiben munkagép gumira lenne szüksége válogasson Ön is biztonságosan, a legjobb szakértői segédlettel az ország egyik legnagyob traktor gumi kínálatából az AkciosGumi.hu oldalán: https://www.akciosgumi.hu/gumi/mezogazdasagi-gumi/