A jó teherautógumi kiválasztásának titka

Teherautógumi vásárlása előtt tisztában kell lennie azzal, hogy a járműparkja autói mennyit és milyen körülmények között futnak a legtöbbet. A teherautó gumik sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint a személyautók, így mindenképpen arra kell törekednie a választásnál, hogy a gumik a legnagyobb terhelés mellett is a lehető leghosszabb élettartammal szolgálják vállalkozását. A teherautó gumik fokozott igénybe vételnek vannak kitéve. A nagy súlyok, melyeket szállítaniuk kell, -általában rossz útviszonyok között- folyamatosan koptatják, amortizálják a teherautó gumikat. Fontos, hogy mindenképpen megfelelően bordázott, strapabíró teherautó gumit válasszon. A bordázatok segítik a teherautó gumiainak tapadását még nedves útviszonyok között is, így biztonságos haladást nyújt a sofőrnek és a rakománynak egyaránt.

 Ügyeljen a kerék méretére is, hiszen alapvetően ez határozza meg a választást. A teherautó gumik választéka igen nagy, nem könnyű ezek közül kiválasztani a legmegfelelőbbet.  A minőségi tehergépkocsi gumiabroncsok hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű kifogástalan formáját hozza, és úgy guruljon az utakon, ahogyan kell! Ne kössön kompromisszumot, beosztottja, a rakomány épsége és a határidő betartása múlhat azon, hogy megfelelő teherautó gumit választ-e!

A neves gyártók tehergépkocsi gumiabroncsaiszavatolják, hogy a jármű biztonságosan közlekedhessen az utakon, minden évszakban képes legyen megbirkózni az aktuális útviszonyokkal, valamint az időjárási körülményekkel, akkor is, ha azok extrém módon szélsőségesek.

Tekintse meg kínálatunkat, vagy kérje szakértő kollégánk segítségét: http://www.akciosgumi.hu/gumi/tehergumi/