A hasznongépjármű gumi vásárlás trükkjei.

Egy haszongépjármű esetén a megfelelő gumiabroncs választás kardinális kérdés. az autók megfelelő műszaki állapota valamint a gumiabroncsok megfelelő minősége egyaránt fokozza a vállalkozás termelékenységét. Ha egy hasznon gépjármű  meghibásodik, a tulajdonosnak bizony komolya anyagi haszon vesztéssel kell számolnia. A műszaki problémák elkerülhetetlenek a folyamatos használat során, azonban egy jól megválasztott abronccsal sokat tehet azért, hogy legalább a gumik elhasználásából, defektjéből vagy egyéb sérüléséből adódó leállást a minimálisra korlátozza.

Hogyan válasszon haszongépjárműjére megfelelő gumikat?

Választás előtt kérje ki szakértők segítségét. Egy magára valamit is adó gumiabroncs kereskedőnél mind online vevőszolgálatán, mind a boltban olyan szakemberek dolgoznak, akik szakmai felkészültségüknek köszönhetően segítenek Önnek kiválasztani haszongépjárműjére a legmegfelelőbb abroncsot. Nem csak az ismert márkák közül fognak Önnek abroncsot ajánlani. A vásárlói visszajelzések alapján a szakértő kollégák nap-mint nap tisztában vannak azzal, hogy mely gumiabroncs milyen teljesítményre képes. Vásárlás előtt tehát mindenképp konzultáljon hozzáértő személlyel, ha tehergépjárműjére a gyári ajánlástól, vagy az eredeti szerelt keréktől eltérő mintázatú, vagy márkájú gumit szeretne vásárolni.

Attól sem kell tartania, hogy esetleg egy kategóriával olcsóbb gumikat vásároljon tehergépjárművére. A közhiedelemmel ellentétben ma már a low budget gumik között is bőven vannak olyanok, melyek felveszik a versenyt a közép kategóriás gumikkal. Természetesen a prémium márkák mindig is nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot fognak tudni a biztosítani az utakon, mint az olcsóbb haszongépjármű gumik, azonban egy köztes megoldással és megfelelő használattal meg fogja találni azt a gumi abroncsot, mellyel haszon gépjárműve megfelelően fog teljesíteni az utakon.

Haszongépjármű gumi abroncs választásnál mérje fel, milyen körülmények között halad túlnyomó részt teherautója, furgonja. Mérje fel, mekkora súlyt szállít nap, mint nap. A piacon ma már nagyobb súlyok szállítására is optimalizált gumi abroncsokat lehet kapni, azonban erről mindenképp kérje ki szakértő véleményét. Ne vásároljon a gyárilag ajánlott mérettől eltérő gumikat autójára, hiszen hosszú távon meghibásodásokat okozhat!

Négyévszakos gumikat is választhat haszongépjárművére, de hosszú távon inkább gondoskodjon arról, hogy teherautója rendelkezzen nyári és téli gumi szettel.

Tehergépjármű gumi kínálatunkat itt érheti el:

https://www.akciosgumi.hu/gumi/tehergumi/